Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Fecskendő formájú felesadagoló

2022. március 04. - FuraTermék

A fecskendő formájú golyóstollat követően ismét a hasznos egészségügyi kelléket vesszük górcső alá, mint mintát a furcsa termékek univerzumában. 

feles.jpg

Mai posztunkban a fecskendő formájú felesadagolóval ismerkedünk meg!

Házibulik, vendéglátóipari rendezvények elengedhetetlen kelléke az úgynevezett feles, amely 0,4 vagy 0,5 dl tömény szeszt jelent (általában). Alapesetben ilyen űrméretű poharakba kerül kitöltésre a nedű, de mi van akkor, ha nagyon takarékoskodni akarunk az itallal?

2022021035.jpg

Nos igen, nem kell mást tennünk, mint egy fecskendő formájú felesadagolót vennünk, amelyen fel van tüntetve az űrmérték.

És hogy erre miért nem jó egy egyszerű, hagyományos, nagyméretű fecskendő? Fogalmunk sincs...

1001973.jpg

Ha már birtokában vagyunk ennek a zseniális, korszakos találmánynak, elfelejthetjük a vitát arról, hogy "X" picivel többet kapott a pálinkából, mint "Y", és hogy ez mekkora diszkrimináció. Meg hogy a csapos át akarja verni a vásárlót...

Persze ha rosszul van skálázva a Kínából importált "fecskendőnk", ez a probléma még előfordulhat, de legalább adtunk egy esélyt a sikernek.

2022021034.jpg

Arra azért figyeljünk oda, hogy ezt az eszközt ne használjuk akkor, amikor a tűktől, fecskendőktől irtózó ismerős van a bulizó baráti társaságban, hiszen a cél, hogy mindenki jól érezze magát.

1001973_1.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása