Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Fecskendő alakú golyóstoll

2011. szeptember 21. - FuraTermék

Néhány héttel ezelőtt újra elkezdődött az iskola. Mai posztomban bemutatni kívánt termékkel az iskolai tanítás megkezdésével járó feszültségeket szeretném némiképpen csillapítani.
A fecskendő alakú golyóstoll első számú célközönsége minden bizonnyal az egészségügyi ágazat. Ha ezt a terméket egy óvodás gyerek meglátja, és időben megkapja, akkor elég nagy az esély arra, hogy a szóban forgó gyermekből idővel orvos legyen. 
Íme a termék, amely megváltoztathatja egy gyermek jövőképét:

Érdeklődő típus révén azonnal vettem kettőt is. Ekkor még nem is gondoltam arra, hogy ezzel a döntésemmel biztosítva van az, hogy az én gyermekem tutira orvos legyen. 

Persze fennáll a veszélye annak is, hogy ha ez az eszköz rossz kezekbe kerül, akkor esetleg a drogozás élvezetére hívják fel vele a figyelmet.

Másik veszélye a terméknek a megtévesztő külső lehet, pl: ha egy fáradt háziorvos tévedésből esetleg ezzel szúrja meg a páciensét.....

A termék bekapcsolásához csak meg kell nyomni a fecskendő végén található dugattyút. A kikapcsoláshoz a dugattyúrúd oldalán lévő fehér billentyűt kell lenyomni.

Biztonságos alkalmazása 12 éven aluliak számára, csak nagykorú felügyeletével garantálható.

Előnyök: Igényes kialakítás, üzembiztos, többféle színű folyadékkal töltve kapható.

Hátrányok: Nem minden tollbetéttel kompatibilis, a magyar nyelvű termékismertető nem elég részletes.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása