Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Furcsa káddugók

2022. március 11. - FuraTermék

Mai írásunkban visszatérünk a fürdőszobák világába, hogy megismerkedjünk néhány furcsa kialakítású káddugóval

gumidugo.jpg

Mai első versenyzőnk nem más, mint a dugóra kötött víziló, amely használat közben folyamatos megfigyelés alatt tart bennünket. Csak meg ne harapjon!

11.jpg

A következő káddugóval megidézzük a történelmet, többszörösen is: a Titanic névre hallgató "hajónkat" az eredetivel ellentétben - szerencsére - nem fenyegeti az a veszély, hogy jéghegynek ütközik és elsüllyed.

Hacsak nem öntjük tele a kádat jégkockával.

6_2.jpg

A hajó után következzen egy csónak, benne egy horgásszal, "aki" csak a megfelelő kapásra vár. Bízzunk benne, hogy nem mi akadunk a horgára.

a97531_dr2.jpg

Következő versenyzőnk a világtengerek rettegett ragadozója, a strandolók réme, maga a cápa, amely ezúttal nem a víz alatt úszva, hanem afelett lebegve vigyáz a territóriumára (és a dugóra).

12.jpg

Zárásként pedig következzen a furcsa káddugók koronázatlan királynője, a popsi formájú káddugó, amely - azt hisszük - további magyarázatot nem is kíván...

butt-beads-sink-plug-5846.jpg

...illetve még annyit hozzátennénk, hogy szerencsére többféle színben is kapható, garantálva ezzel, hogy a készítőire ne lehessen a rasszista jelzőt biggyeszteni.

nevtelen_2.png

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása