Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Lapos "földgömbök"

2022. április 01. - FuraTermék

A 21. század a digitalizáció és globalizáció aranykorának is tekinthető - talán éppen ennek köszönhetően terjed széles körben az a nézet, miszerint a Föld valójában nem gömb alakú, hanem lapos, mint egy tortilla.

64555.jpg

Szerencsére a laposföld-hívőknek is rendelkezésére áll a saját verziójú "földgömbjük", amit a "Tovább" gomb után be is mutatunk nektek.

flat-earth1.jpg

A hagyományos földgömbökkel ellentétben a laposföldet lapos Földet tartó állványunkon egy kör alakú világtérkép tárul szemünk elé - ezen a verzión rajta van Ausztrália is, amelynek létezését ezen szubkultúrában számos ember vitatja.

Azt nem tudjuk, hogy az Ausztráliában élő laposföld-hívők hogyan viszonyulnak Európához.

nevtelen_3.png

A világűrben lebegő tortilla-lappal lapos Földdel ellentétben az otthonra beszerezhető példány függőlegesen is elmozdítható (bedönthető), hogy jobban tanulmányozni tudjuk világunkat, illetve az annak szélén a semmibe lezúgó óceánokat és világvégi szörnyeket.

flat-earth-globe.jpg

Na jó, a világvégi szörnyek nem kerültek feltüntetésre a térképen...

flat-earth3.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

geegee · http://eszakonelunk.blog.hu 2022.04.02. 01:25:00

Nem kicsit falloszság, de a mai napra elmegy.
:-)))

Motorogre 2022.04.02. 08:07:17

Mit mondott Einstein ? "Két dolog végtelen, a világegyetem és az emberi butaság! De az elsőben nem vagyok biztos. "
A kis színes posztban érdemes lett volna megemlíteni, hogy a közel gömb alakú azaz térbeli Föld kétdimenzióban (térképen) ábrázolása évszázados téma: a sokféle módszer közül melyiknek mi az előnye (pl. szögtartó, távolságtartó) és hátránya...
Pamela Andersont is csak kétdimenziósban ismerem ... de nem gondolom hogy ettől lapos. Ahogy a Föld sem ...
süti beállítások módosítása