Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Összecsukható borállványok

2022. április 08. - FuraTermék

Ha szeretjük a borokat, de nem állandó jelleggel, mai furcsa termékünk tökéletes választásnak bizonyulhat.

20191209vorosbor-boraszat.jpg

Következzenek a mobil, összecsukható borállványok!

skladaci-dreveny-stojan-na-vino-good-wine-03.jpg

Szóval ha az a problémánk, hogy szezonálisan fogyasztunk bort, és nem húzzuk le egyszerre a tartalmát, ideális megoldás lehet az összecsukható borállvány. Amíg szükség van rá, kint lehet a pulton, asztalon, miután pedig elfogyasztottuk az üvegek tartalmát, egyszerűen összecsukhatjuk és eltehetjük a spájzba.

skladaci-stojan-na-vino-poetry-04.jpg

A szerkesztőség egyik kedves ismerőse arra is felhívta figyelmünket, hogy igazából pecázáshoz is tökéletes lehet a mobil állvány, s nem feltétlenül csak borosüveget lehet tárolni rajta...

osszecsukhato_4-1-scaled.jpg

Szerencsére az összecsukható állványoknál is igaz a mondás: ahány ház, annyi szokás - pontosabban annyiféle kivitelben kapható, hogy mai posztunkban csak néhányat villantunk fel előttetek.

osszecsukhato_3-1-scaled.jpg

Mint a legfelső (utáni második) képen látható, a legegyszerűbb a borosüveget idéző, egyszerűen kinyitható és összecsukható, fából készült verzió, amelynek fémvázas változata már egy fokkal strapabíróbb. 

osszecsukhato_5-1-scaled.jpg

A legbonyolultabb kialakítással egyértelműen az utolsó képeken látható állvány rendelkezik - nekünk először egy felturbózott ágyásszegély jutott róla eszünkbe. Azt mindenesetre el kell ismernünk, hogy mai furcsa termékünk egy (két, negyven) fokkal hasznosabb, mint a régmúlt időkben megénekelt banánérlelő állvány.

Lehet, hogy ez (az ágyásszegély-hasonlat) azért van, mert a szerkesztőség nem igazán él az alkohollal...igaz, kertben is nagyjából annyi időt töltünk, mint italboltban.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása