Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Kupakkilövős sörnyítő

2022. május 13. - FuraTermék

A zenélő sörnyitó bemutatásával egyszer már utazást tettünk a kupak-eltávolító segédeszközök világába. 

5999066681894_01.jpg

Mai írásunkban megismerkedünk egy speciális sörnyítóval, amely kupakkilövővel is fel van szerelve.

A sörnyitók világa egyidős az üveges alkoholos termékekkel - hiszen a hirtelen felbukkanó kereslet bizony kínálatot is teremt. 

61dj3hntlgl_ac_sl1249.jpg

Az első sörnyitóktól azonban hosszú út vezetett mai posztunk főszereplőjéhez, az ultramodern (?), kupakkilövővel felszerelt, pisztoly formájú sörnyitóig.

image_4.jpg

A kupakkilövő azon ősi problémára nyújt megoldást, hogy a hirtelen keletkező hulladékot (kupak) hogyan juttassuk el rendeltetési helyére (kuka). A "pisztoly" segítségével könnyen eltávolíthatjuk a kupakot, majd egy jó irányzással kilőhetjük a szemetesbe.

eemisc006800_1_640.jpg

A nyúl is jól lakik és a káposzta is megmarad, ugyebár.

11356.jpg

És ami mindennél fontosabb: a sörnyitó nem csak egy színben, hanem a szivárvány minden árnyalatában kapható, így az esetleges színfóbiás sörkedvelők is kedvükre válogathatnak közülük. 

cap-gun-beer-cap-shooter-bottle-opener.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása