Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Italsapkák

2022. június 17. - FuraTermék

Mikor billentyűzetet készültünk ragadni, őszinte megdöbbenéssel hasított belénk a felismerés: itt, a FuraTermék Blogon még egyáltalán nem foglalkoztunk minden furcsa termékek egyik ősapjával, az italsapkákkal.

714x7rkvwjl_ac_ul1500.jpg

Mai posztunkkal - részben - pótoljuk ezt a súlyos mulasztást.

584e6ced6ec40a4eeae5e511-large.jpg

A nagy nyári hőségben sokszor szembesülünk vele, hogy azonnal jól esne egy friss hűsítő - viszont valamilyen külső ok miatt nem tudunk a kezünkben fogni egy üveg hideg sört vagy üdítőt. Hova tegyük hát? - tették fel a kérdést, a válasz pedig az italsapka formájában szinte azonnal meg is született.

9219a47514f644a66ea945c3e7f1e0e4d46228d6_original.jpeg

A fejfedő két oldalára egy-egy italtartót varrtak, hozzácsaptak néhány szívószálat, és már kész is volt a kezeket szabadon hagyó italtároló, a stadionokban szurkolók tízezreinek legnagyobb örömére.

10colors-party-bbq-time-with-friend-drink-hat-funny-toys-helmet-drinking-beer-unusual-gifts-for.jpg

Túl heves fejmozdulatokat azért ne tegyünk, nehogy elveszítsük a túlélés zálogát jelentő "sisakunkat".

Mai posztunk nem a lustaságunk miatt született ilyen rövidre, hanem mert az italsapkák univerzumában szeretnénk még egy-két (három-négy) látogatást tenni, és nem akartuk ellőni minden puskaporunkat, amit őszintén remélünk, hogy nem vesztek sértésnek. Köszönjük!

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gigabursch 2022.06.17. 10:47:54

Full értelmetlen.
Csak dizájn baromkodás.

Nézd meg, hogy a viszonylag kis fejmozgású, nagyon kicsi szabadságfokkal rendelkező F1 versenyzők esetén is milyen nehezen oldható meg az itatás.
S most gondolj bele egy kőműves, egy motoroskaszás, egy ács, egy orvos, egy rabbi, stb. hogyan tenné a dolgát.
Mert tök mindegy, hogy előtte egy épülő fal, egy beteg vagy egy tóra van - leönti.
A fej-nyak túlterhelés meg már nem is téma...
süti beállítások módosítása