Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Csubakkás kutyajátékok

2022. július 15. - FuraTermék

Egy ideje nem foglalkoztunk a Star Wars-univerzummal, a minap azonban belefutottunk egy érdekes hirdetésbe a legnagyobb közösségi platformon. 

csubakka.jpg

Meg is osztjuk veletek a Csubakkás kutyajátékokat!

A meglehetősen szőrös és meglehetősen egyedi nyelvet "beszélő" vuki sokak kedvence a George Lucas által megteremtett világban, talán nem is annyira véletlenül. Nyilvánvalóan azon vuki-rajongók számára lettek megalkotva a különböző, Csubakkát (Chewbacca) ábrázoló kutyajátékok.

cerda-group-star-wars-chewbacca-dog-teether.jpg

A fenti képen a gumicsont-verziót láthatjuk, amelyen hosszan rágódhat házikedvencünk (persze ha nem fél túlzottan a szőrös "óriástól").

Na jó, ez elég ijesztő egyébként.

71o02d66bdl.jpg

Hagyományosabb kialakítású játék is kapható a piacon mindenki (de leginkább a jogtulajdonosok) örömére.

3011-chewbacca-plush-dog-toy.jpg

Mai utolsó Csubakka-kutyajátékunk láttán az eredeti vuki valószínűleg meg sem állna az univerzum túlsó felén fekvő, messzi-messzi galaxisig ijedtében...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása