Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Medúzás hangulatvilágítás

2022. augusztus 19. - FuraTermék

Mai furcsa termékünkkel visszatérünk a hangulatvilágítások korába világába, hogy megismerkedjünk a medúzákkal...

04-termeszet_0023_gyokerszaju_meduza.jpg

...egészen pontosan a medúzás hangulatvilágítással!

minijellyfishtankround1.jpg

A medúzás hangulatvilágítás azoknak ajánlott, akik szeretnék feldobni otthonuk egyhangúságát, de annyira azért nem, hogy egy igazi akvárium minden kínját-baját vállukra vegyék.

Úgymint víztisztítás, etetés, és a többi, és a többi...

ovlisminimedzaakvriumhangulatvilgts.jpg

A medúzás hangulatvilágítás szett része egy LED-izzókkal felszerelt "akvárium", amelynek folyadékjába két-három "medúza" helyezhető. A világítás bekapcsolását követően ezen az "állatok" úszkálnak (pontosabban inkább lebegnek), egészen különleges hangulatot teremtve a félhomályban.

ovlisminimedzaakvriumhangulatvilgts3.jpg

A medúzás akvárium egyik nagy hátránya a mérete, mivel az alkotók nem vitték túlzásba a térfogat növelését: egy mindössze 20x14x6 centiméteres kis dobozról van szó - pontosabban ovális testről és hengerről, ugyanis az utóbbi formában is hozzájuthatunk ehhez a díszes lámpához. De cserébe a medúzák folyamatos nézésével egy idő után teljesen más tudatállapotba kerülhetünk...

183551-upload_4.jpeg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása