Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Mini jógázó macskák

2022. augusztus 26. - FuraTermék

Néha itt, a FuraTermék Blog szerkesztőségében elkövetjük azt a hibát, hogy hangosan kijelentjük: ennél giccsesebb furcsa termékkel már nem találkozhatunk. Aztán a sors közbeszól, és emlékeztet bennünket: de még mennyire, hogy találkozhattok!

nevtelen3_1.png

Mai giccses furcsa termékünk pedig nem más, mint a mini jógázó macskák csapata!

A kis műanyag macskaszobrocskák négy különféle jógapozíciót mutatnak be a büszke (?) új tulajdonosának - természetesen nem öncélúan: a mini cicák fő feladata ugyanis az otthoni szobanövények monotonitásának feldobása.

nevtelen_9.png

A barna, fehér, szürke és narancssárga jógamacskákat egyszerűen le tudjuk szúrni a földbe, hogy onnan hirdethessék a látogatóinknak a tudat átalakításának, az újjászületés körforgásából való megszabadulás művészetének indiai tudományát.

nevtelen2_2.png

A szett macskái mindössze hat centiméter magasak - így nem vonnak el minden figyelmet kedvenc növényeinktől, de egyértelműen alkalmasak arra, hogy feldobják a hangulatot. Mivel egy szett "mindössze" négy macskát tartalmaz, ha igazi négylábú-sereget szeretnénk "elültetni" (vagy annyi a növényünk), akkor több dobozzal érdemes beszerezni.

81bmwnh3kql_ac_sx679.jpg

Azért jógázni ne tőlük tanuljunk!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása