Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Ferdinand Gross színvonal a vegyianyagok területén is

(Támogatott tartalom)

2022. szeptember 16. - FuraTermék

A Ferdinand Gross név mára már csaknem összeforrott a megbízható és kiszámítható kötőelem ellátással, így remek hír, hogy kínálatuk rendkívül magas minőségű, saját fejlesztésű vegyi anyagokkal, a GRIZZLY termékcsaláddal is bővült. Legyen szó akár védelemről, ápolásról, tisztításról, vagy igényeljen akár magas színvonalú kenőanyagot tevékenysége, náluk a piac legmagasabb színvonalú alternatívái közül válogathat.

csm_grizzly-produkte_0389c92c7a.jpeg

A GRIZZLY termékcsalád öt különböző speciális olajon, kenőanyagon és zsíron alapszik, melyek egytől egyig a Ferdinand Gross több, mint 150 éves tapasztalatára alapozva, a minőséget és innovációt szem előtt tartva lettek kifejlesztve. Használatuk nem csak képes megkönnyíteni és meggyorsítani a munkafolyamatokat, de emellett hozzájárulhat a kopásból adódó plusz költségek csökkentéséhez és az eszközök élettartamának nagy mértékű növeléséhez is.

A kínálatban elérhető többek között fúró- és vágóolaj, melyek a normál és erősen ötvözött acélok forgácsoló megmunkálásnál elengedhetetlenül fontosak. Az ipari tisztító és zsírtalanító hatékonyan, mégis kíméletesen képes eltávolítani többek között az olaj- és gyantalerakódást, szintézis olajat és szilikon maradékokat egyaránt.

A Ferdinánd Gross fejlesztésében elérhető emellett olyan nagy teljesítményű kenőanyag, mely a magas nyomásnak is jól ellenáll, hosszan tartó és erős tapadású, valamint rendkívül jó ellenállóképességet biztosít az alkalmazott felületeken 

A GRIZZLY PTFE Teflon spray kiválóan alkalmas hosszú távú kenésre, valamint rozsda és oxidáció elleni védekezésként, míg a Multifunkciós olaj könnyedén meglazítja a berozsdásodott csapokat, csőszerelvényeket, csavarokat, anyákat, csuklókat, bowdenhúzókat, tengelyeket, zárakat, mindemellett pedig kenőanyagként is szolgálhat zárak, zsanérok, perselyek, vagy akár láncok esetében is. 

Ha még nem találta meg a tökéletes vegyianyagokat tevékenységéhez, próbálja ki, és élvezze a Ferdinand Gross által fejlesztett termékek egyedülállóan magas hatásmechanizmusát. Mint ahogyan a kötőelem-ellátás során is mindig a maximálisat nyújtja, úgy biztos lehet benne, hogy ezen a területen sem fog a Ferdinand Gross az Ön számára csalódást okozni!

Amennyiben kérdése merült fel, vagy személyre szabott tájékoztatást igényel, keresse szakértő kollégáinkat e-mailben, vagy a +36 1 4257523 -as telefonszámon.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása