Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Izzó őszi falevelek

2022. október 07. - FuraTermék

"Itt van az ősz, itt van újra..." - írta Petőfi Sándor több, mint másfél évszázaddal ezelőtt. S ezek a csodás gondolatok évről évre aktuálisak, különösen, ha kitekintünk a természetbe, s megpillantjuk a sárguló lombkoronákat az erdő szélén.

50-1548_leveles_girland3.jpg

Mai posztunkkal szeretnénk itt, a FuraTermék Blogon is köszönteni az egyik legszínesebb évszakot. Következzenek az izzó őszi falevelek!

A falevelek, amelyek nem szó szerint izzanak, hanem LED-izzókkal vannak felvértezve - ebből a megjegyzésből pedig már sejthető is, hogy annyira igazi falevelek ezek, mint amennyire őszinték a politikusok kampány idején...

Elnézést a hasonlatért.

1-141444.jpg

Az izzó őszi falevelek elsősorban a tengerentúli igények kielégítése céljából kerültek megalkotásra - az Egyesült Államokban tökéletesen megfelelnek halloweeni dekorációnak, de aki nem szereti a természetest, és inkább ál-őszi, világító hangulatot szeretne varázsolni otthonába, annak is tökéletes lesz.

Az itthon egyre szaporodó Halloween-rajongói táborról nem is beszélve.

2_1_1.jpg

A LED-izzós őszi falevelek fő előnye napjaink energiaár-robbanással teli időszakában, hogy elemről működik, így még azt a kevés pénzt is megspórolja nekünk, amit a hálózatról elfogyasztana...persze csak addig gazdaságos az üzemeltetése, amíg az elemek ára nem éri el a csillagos eget.

61t3yuncdl_ac_sl1000.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása