Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Termosz a felniben

2022. november 04. - FuraTermék

Néhány évvel ezelőtt már bemutattunk nektek egy furcsa termoszt - akkor a fényképészeknek kedveztünk, mai írásunkkal pedig az autók iránt rajongóknak szeretnénk kedveskedni.

felnitermoszkutyu03.jpg

Következzenek a felni formájú termoszok!

autos-felni-termosz-03.jpg

Négy plusz egy (tartalék) felni vadonatúj gumiabroncsokkal, mi az? Természetesen egy termosz! A rozsdamentes acélból készült, lecsavarható tető alatt a legkeményebb hidegekben is melegen tudja tartani a reggeli kávénkat, amit aztán szükség esetén a kelleténél hosszabbra nyúló hajnali dugóban ücsörögve fogyaszthatunk el.

tuning_termosz_bogre112.jpg

A mini felni szett egyetlen hátránya (ha hátránynak lehet nevezni egyáltalán), hogy mindössze 300 ml az űrtartalma, így azért hosszútávú családellátásra nem alkalmas.

Kivéve, ha több van belőle.

felnitermosz2.jpg

A fedelét stílusos módon a már említett, lecsavarható tartalék felni képezi - ez azonban nem segít, ha útközben defektet kapnánk, így nem árt, ha egy tartalék kerék vagy egy javítókészlet van az autóban.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása