Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Túlélőbögre

2022. december 02. - FuraTermék

Elgondolkodtál már azon, mi lenne, ha eltévednél a vadonban mindenféle előképzettség vagy felszerelés nélkül és az egyetlen mentsvárad egy bögre lenne?

s-l400_1.jpg

Nos, mi sem, de mai FuraTermék-posztunkban egy kicsit elmélázhatunk ezen a kérdésen (is). Következzen a túlélőbögre (ami lehet túlélő bögre is)!

A túlélőbögre az, amit a neve is sugall: a vadonban való túléléshez használható bögre. Persze nem úgy kell elképzelnünk, mint a dzsinnt és a lámpást, hogy megdörzsöljük az oldalát, és kivarázsol minket szorult helyzetünkből...

nevtelen_8.jpg

A bögrén hasznos tanácsok kerültek elhelyezésre arra vonatkozólag, hogyan éljük túl, ha eltévedünk, de azt is megtudhatjuk tőle, hogy hogyan rakjunk tüzet, ha esetleg egy egész éjszakát kint kellene töltenünk a fagyos rengetegben.

Persze ehhez nem árt egy erdőben eltévedni - ahol akad némi tüzelő - és nem a sivatagban.

13733925-1844952888251203.jpg

A bögrénkhez mellékeltek egy karabinert is, így ha mégis tervszerűen vágnánk bele az ismeretlen felfedezésébe, rögzíthetjük a hátizsákunkhoz. Végső esetben önvédelemre is használható, bár a bokrok közül elővágtató, megzavart medvének hajított bögre lehet kontraproduktív is. A bögre ezek mellett segít a nyelvtanulásban is, ugyanis az utasításai - egyelőre - csak angolul érhetőek el.

survival-guide-mug-main.jpg

És mivel túlélőbögrénk igazi multifunkciós eszköz, a fentebb említetteken túl még arra is alkalmas, hogy igyunk belőle - egészen elképesztő!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása