Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Furcsa szaunahőmérők

2023. január 27. - FuraTermék

Mai FuraTermék-posztunkban Finnországba látogatunk el (virtuálisan legalábbis), hogy megismerkedjünk a szaunák világának egyik fontos kiegészítőjének furcsa változataival.

nevtelen2_3.jpg

A "Tovább" gomb után nézzünk meg néhány különleges kinézetű szaunahőmérőt!

Mint írtuk volt, a szaunahőmérők a Finnországban nagyon népszerű kikapcsolódási módszer, a szaunázás fontos kiegészítői - jelzik, hogy a szaunakabin hőmérséklete mikor éri el az ideálist - vagyis mikortól lehet beülni, s kiizzadni magunkból a mindenféle méreganyagokat.

wj05-ac-2.jpg

Északi nyelvrokonaink meglehetősen kreatív népek, ennek köszönhetően nem csak egyféle szaunahőmérő érhető el a piacon. Mint a fenti képen is látható, egy jókedélyű úriember tájékoztat minket, hány fok van odabent - ráadásul gondoltak az Egyesült Államok piacára is, így a Celsius mellett Fahrenheit fokban is megtekinthetjük a skálát.

nevtelen_9.jpg

A következő furcsa hőmérőnkön egy pajzán pár látható - ezúttal a páros férfi tagjának férfitagja jelzi számunkra, ha ideálisak bent a körülmények. 

71kxwp-bccl_ac_sy300_sx300_ql70_ml2.jpg

A fenti képen látható, szintén eléggé intim szituációban a finn nyelvű felirat arra szólít fel bennünket, hogy "Élvezzük a meleget!".

sauna-termomeeter-puidust.jpg

Utolsó szaunahőmérőnk meglehetősen szolidra sikeredett - ezúttal egy szaunában használatos vödör (benne egy kanállal) adja a hátteret az akár százhúsz fokot is jelezni képes mutatónak.

Azért csak óvatosan a szaunával, nehogy úgy járjunk, mint az egykori szaunavilágbajnokság egyik résztvevője!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása