Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Gin tonic fürdőbombák

2023. február 17. - FuraTermék

A sör illatú fürdőbomba után mai FuraTermék-posztunkban egy újabb, az alkoholhoz kapcsolódó fürdéskönnyítő segédeszközt mutatunk be nektek.

238605-kad-furdes_775x400_1.jpg

Következzenek a gin tonicos fürdőbombák!

nevtelen2_4.jpg

Valószínűleg szép számmal akadnak olyan embertársaink, akik az egy-két alkalmi pohár mellett az élet más területein is szívesen találkoznak kedvenc alkoholtartalmú üdítőitalukkal. Van, akinél ezt a sör vagy a bor jelenti, van akinél pedig a koktélok - nevezetesen a gin tonic koktél.

bruisballen-gin-tonic.jpg

Az alap verzióból (gin és tonic keverékéből) készített illatmintát felhasználva alkották meg lelkes gyártók a gin tonic fürdőbombát, hogy a szeszgyártás mellett betörhessenek a szépségápolás és tisztálkodás egyre bővülő piacára is (legalábbis feltételezzük mi). 

nevtelen_10.jpg

A gin tonic alapú fürdőbombák rögtön kétféle kiszerelésben is elérhetőek: a kis méretű golyócskák csak mintegy feldobják a fürdés hangulatát, egy kis érdekességet, friss, gin tonic illatvilágot hoznak a fürdőszobába, míg a góliát méretű fürdőbombák szabályos szőnyegbombázást váltanak ki, rátörve orrunkra az ajtót.

1465014829.jpg

A nagy méretű fürdőbombákból van három- és négydarabos kiszerelés is, mindenki legnagyobb örömére.

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása