Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Furcsa szájmaszkok

2020. augusztus 21. - FuraTermék

A 2019-2020-as koronavírus-járvány teljesen új világot teremtett  az élet számos területén. Itt, a FuraTermék Blogon is bemutattunk már számos megoldást, találmányt, amelynek elterjedését a "gonosz" kis kórokozónak köszönhetjük (és amik akár egy évvel ezelőtt is még a képtelenség kategóriájába lett volna sorolva, teljesen más felhanggal bemutatva a blogunkon).

alternative-coronavirus-masks-max-siedentopf_dezeen_2364_col_10.jpg

Mai posztunkban nézzünk szét a furcsa (vicces) szájmaszkok egyre bővülő piacán.

Kezdjük is rögtön a macskabarátok kedvencével: a macskával díszített maszkkal, amely mindenki számára egyértelművé teszi, hogy viselője úgy viszonyul a négylábúakhoz, mint anno az egyiptomiak.

51sgate9tl.jpg

Ha a maszkra nem csak egy kórokozóktól védő szövetdarabként, hanem festésre váró vászonként gondolunk, rögtön a lehetőségek széles tárháza nyílik meg előttünk, demonstrálva ezzel az emberiség kollektív képzelőerejének hatékonyságát.

Ez jó hosszú körmondat lett, elnézést.

2018-font-b-funny-b-font-font-b-adult-b-font-party-font-b-mask-b.jpg

A fenti példány inkább való Halloweenkor a kisgyerekek ijesztgetésére, mint határozott vírusvédelemre, de mint írtuk volt, ez a felület (is) a lehetőségek tárháza. 

Hacsak a SARS-CoV-2 példányai a láttán halálra nem röhögik magukat.

_57.jpg

A fenti maszk viselésével a férfiak igazán pikáns helyzetet idézhetnek elő hölgyismerőseik körében...

5e971f6e547c8_oa2gd11dd8s41_700.jpg

...míg a szakállas vicc maszk viselésével a hölgyek kelthetnek megbotránkozást a közösség tagjaiban. Vagy ha felvilágosultabb helyen van, akkor harsány nevetést válthat ki belőlük.

funny-anti-dust-face-masks-mouth-mask-funny.jpg

A fenti maszk kiválóan jelképezi az emberiség kollektív, vírussal kapcsolatos álláspontját és hangulatát, ahogy a hölgy mellett feltüntetett maszk-archetípusok némelyike is.

És már biztosan kapható a maszk-automatákból is.

funny-face-gross-snot-nose-kid-face-mask-600x600.jpg

Ha szeretnénk embertársainkból némi távolságtartást kicsikarni irányunkba, feltétlenül a fenti, vagy ahhoz hasonló maszkot viseljünk a közösségi térben. Ha látják, hogy taknyunk-nyálunk egybefolyik, akkor nincs mese, nem másfél, de akár tíz métert is tartanak tőlünk.

Kivéve a metróban, a repülőn, vagy egyéb tömegközlekedési eszközön.

444c73b0aa75a1532bfe2846e17263ba-1.jpg

Utoljára hagytuk a legegyszerűbb maszkot mai válogatásunkban. Mi - ha tehetnénk - még egyetlen csillagot sem adnánk erre az évre, amely úgy tűnik, hogy a 21. század eddigi egyik legrosszabb esztendejeként marad meg emlékezetünkben.

Ugyan széles körben elterjedt az a nézet, hogy a jelenlegi koronavírus-járvány nem több, mint háttérhatalmi összeesküvés (a földönkívüliek és a gyíkemberek, valamint a rendkívül veszélyes 5G-technológia kitalálóinak részvételével), azért bízunk benne, hogy a többség ennek ellenére veszi magának a fáradtságot, s nem mond le a maszk viseléséről egészen addig, amíg el nem múlik a járvány.

Ha másért nem, legalább azért, hogy megtévessze a gonoszokat. 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása