Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Mini hangtorzító megafon

2023. március 03. - FuraTermék

Olvasóink közül bizonyára sokan eljátszottak már a gondolattal, milyen lenne egy adag héliumot letüdőzni, majd egészen magas hangszínnel viccesebbnél viccesebb beszédet tartani hahotázó közönségünknek.

nevtelen2_6.jpg

Mai furcsa termékünk biztosítja a hangtorzítást a héliumszippantás egészségügyi kockázatai nélkül. Következzen a mini hangtorzítós megafon!

Újra egy olyan furcsa termék, amely több tulajdonságot ötvöz, "kettő az egyben" megoldásként egy újabb téglát beépítve a költséghatékony termékkialakítás hatalmas, gránitszilárdságú emlékművébe.

1674839714.jpeg

A mini hangtorzítós megafon az, ami a nevében is: egy két ujjal megfogható "megafon", amely összesen négyféleképpen képes eltorzítani használója hangját, a csomagoláson szereplő felirat szerint ráadásul mindezt viccesen.

nevtelen3.jpg

Használata faék-egyszerűségű: a megafon oldalán elhelyezett csúszkával tudjuk kiválasztani, hogy milyen hangon szólaljunk meg, majd a gombot nyomva tartva már beszélhetünk is!

Még akár telefonbetyárkodáshoz is lehet használni, bár ezt inkább ne próbáljuk ki otthon!

nevtelen_12.jpg

Zárásként itt egy rövid videó, amely bemutatja a világ legkisebbjeként reklámozott hangtorzítóját működés közben:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása