Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Akasztó kampó

2011. március 18. - FuraTermék

Első ránézésre ez a termék semmiben sem különbözik a hagyományos kampóktól. Pedig ha a dolgok mélyére hatolunk, és félre tesszük a kampókkal kapcsolatos sztereotípiáinkat, akkor igenis nagy a különbség! Ez nem csak egy egyszerű akasztó kampó, hanem az akasztó kampók Ferrarija, ráadásul full extrás változatban, 2 in 1 csomagban!   

Talán sokaknak fel sem tűnik, de ez az eszköz rendeltetése alapján, az ajtó tetején elhelyezve mutatja meg valódi önmagát. Használatával az eddig elképzelhetetlen megvalósulásának bizonyítékaként tárul fel előttünk a felakasztható tárgyak Kánaánja.

Előnyök: Egyszerű alkalmazás, párhuzamosan és sorosan is  egymáshoz kapcsolható. Egymástól függetlenül működtethető. Langyos, szappanos vízben tisztítható.

Hátrányok: Viszonylag kis teherbírás (15kg/kampó), Használata közben nem lehet bezárni az ajtót.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása