Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Radiátorra szerelhető macskaágy

2011. március 20. - FuraTermék

Ebben a posztban egy olyan terméket szeretnék bemutatni, amely sokak kedvenc háziállatának kényelmét és megelégedését szolgálja. Köztudott dolog, hogy a macskák szeretnek meleg helyen heverészni, szunyókálni. Régebben, falun ezt az igényüket főként a kemencesutba húzódva elégíthették ki a házi macskák. A gombamód szaporodó panelházak, városok és a fűtéskorszerűsítés világában nehéz volt megfelelni ennek az elvárásnak, így ezen a téren is fejlesztésre volt szükség.

 A termék feltalálója nagyon magasra állította a mércét, de végül sikerült überelnie minden eddigi kisállatkényelmi eszközt. A mérnöki találékonyságnak köszönhetően össze lehetett ötvözni a kemencesut melegét a panelházak egyedi adottságaival. Így született meg a radiátorra szerelhető macskaágy, mely már első ránézésre is melegséget és nyugalmat áraszt házi kedvencünknek.

Előnyök: Egyszerű alkalmazás, Többféle színben készül, Nincs láb alatt a macska.

Hátrányok: Létra híján a macskának fel kell rá ugrania, vagy a gazdinak kell beletennie a macskát, Csak egy macska fér el benne.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása