Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Aloe Verás üdítőital, Szépségital

2011. március 26. - FuraTermék

Ebben a posztban igyekszem egy kalap alatt írni három különleges termékről. Természetesen az élelmiszerek között is akad egy-két eklatáns példa, ha furcsaságokról van szó. Vegyük mindjárt elsőként az Aloe Vera felhasználásával készült üdítőitalt, ami ráadásul többféle ízesítésben kapható. Nagyon bizalomgerjesztően úszkál ebben a lötybiben a tisztított, szeletelt Aloe. Megkóstolni nem mertem, így terméktapasztalatról beszámolni nem tudok, ettől még biztosan nagyon egészséges.

Második példaként említem meg a Szépségitalt, ami szintén  tartalmaz Aloe Vera kivonatot, Q10 koenzimet, és L-Karnitint. Ilyen egyszerű az örök szépség receptje! Ezt iszod, és  elfelejtheted a kozmetikust, a konditermet, és minden egyéb velejáróját.
 

 Harmadikként térnék rá az eddigi legkülönlegesebb dologra, amivel valaha is találkozhattam. Ez a termék nem más, mint a Nyugodt Gondolkodást Elősegítő Ital. Rohanó életvitelünk eredményeképpen szinte mindenki környezetében előfordulnak ideges emberek. Az Ő lelki harmóniájukat, nyugodt, kiegyensúlyozott gondolkodásukat hivatott szolgálni ez az itóka. 

Előnyöket és hátrányokat ezekről a termékekről nem prezentálok, mindenki döntse el maga, hogy mennyire változtatták meg az addigi összekuszált életét ezek a különleges italok.

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nick-probieren 2011.05.03. 16:13:41

Az aloeverás üdítőt kóstoltam. Elég érdekes volt a nyálkás kockákat lenyelni, de az ízével nem volt gond. Persze újra nem kíséreltem meg a fogyasztását...
süti beállítások módosítása