Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Karmolászó oszlop

2011. március 30. - FuraTermék

A karmolászó oszlop minden macskatulajdonos számára nélkülözhetetlen eszköz. Ez a kis kiegészítő kellék arra hivatott, hogy kényelmessé tegye házi kedvencünk életét. Egyszerűbben fogalmazva: ez egy újabb kisállatkényelmi termék. Kivitelezése alapján az egyszerű termékek halmazába tartozik.

Gyakorlatilag egy deszkára szögelt szőnyegdarabhoz van csavarozva egy a tetején kötéllel, az alján az előbbi szőnyegdarabbal igényesen betekert farönk.

Előnyök: Nem a bútorokon élesíti a körmét  macska, az eszköz használatával házi kedvencünk körme mindig éles és fényes marad, elem nélkül is tökéletesen működik.

Hátrányok: Nem illik bele a szoba képébe, csak egyféle színben kapható. Sem a gazda, sem pl. egy hörcsög semmire nem tudja használni.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása