Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Masszírozó henger ("heger")

2011. április 05. - FuraTermék

Első ránézésre ez a termék kicsit erotikus küllemmel bír. Persze, csak azok számára, akiknek szennyes a fantáziája! A többiek egyből tudják, hogy ez egy masszírozó heger. (Nem elírás,  ez van a címkéjén is) Alkalmazhatósága szinte végtelen, használatának csak a felhasználó fantáziája szabhat határt. Nem szaporítom tovább a szót, inkább megmutatom ezt a fantasztikus eszközt!

Hát nem gyönyörű?

Senkit nem akarok befolyásolni vagy olyasmire rávenni, ami esetleg kényelmetlen, vagy kellemetlen lehet, így szó szerint kívánom idézni a termék leírását:

"Ellazítja görcsös izmait és stresszoldó. Serkenti a vérkeringést és bőrradírozó hatása is van, hogy bőre simává és fényessé váljon! Ideális bármely testrészen! "

Hátrányai szinte nincsenek is, így erről beszélni, illetve írni felesleges lenne.

Minden felhasználó szabadon döntse el, hogy milyen mértékben javult vagy esetleg romlott az egészségi állapota azóta, amióta ezt a csodálatos eszközt használja, mert ugye abban egyet értünk, hogy minden háztartásban akad egy ilyen masszírozó henger. Akinek nincs, az pedig napokon belül beszerzi, mert a készlet bőséges, a termék pedig igazán olcsó.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása