Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Állat etető eszköz

2011. május 04. - FuraTermék

Azért vannak cégek, amelyek nem adják fel! Kisállatkényelmi termékből ez már a harmadik, amit bemutatok, ráadásul mindegyiket ugyanazon cég gyártja! Szerintem ezek arra tették fel az életüket, hogy minden kisállat életét megszépíthessék és kényelmesebbé tehessék.
Íme a termék, melyre oly sokan vártak: Megjelent a piacon az Állat etető eszköz, melyhez ajándékképpen műanyag állateledel-fedőket csomagoltak. Ez ám a nagylelkűség!
Magam elé képzelem a jelenetet, amikor a vasárnapi ebédnél a család "Morzsi" névre hallgató kutyusa késsel és villával szeleteli tányérján a bécsi szeletet. Persze a szertartásos étkezéshez kicsi korában hozzá kell szoktatni az ebet. Na, erre szolgál ez a kis etetőkészlet.

Előnyök: Házi kedvencünk kényelme étkezés közben is biztosított. Többféle színben kapható. Langyos, mosogató szeres vízben tisztítható.

Hátrányok: Nem minden állateledel -konzerv zárható a mellékelt fedőkkel. Idegesebb kutyusok esetleg szétrághatják és lenyelhetik a műanyag alkatrészeket. Ebben az esetben azonnal hívjunk állatorvost, és mutassuk meg neki a termék csomagolását!
 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása