Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Vízpermetezős Ventilátor

2011. május 20. - FuraTermék

Végérvényesen és visszavonhatatlanul közeleg a nyár. A napsütés és a néha már elviselhetetlenül nagy forróság természetes velejárója ennek az évszaknak. Bizonyára sokan keveredtek már olyan helyzetbe, amikor jól jött volna egy darab, a mai posztban bemutatott termékből.
Ez pedig nem más, mint a Vízpermetezős Ventilátor.
Az eszköz nem túl bonyolult műszaki megoldások ötvözése árán került kivitelezésre. Az alkotó gyakorlatilag egy levegőpumpás ablaktisztítós flakonra épített rá egy gumipropelleres ventilátort.

A ventilátor működtetéséhez 2 db ceruzaelemre van szükség. A tartály vízzel való feltöltése után már csak egy kis kapcsolót kell elkattintani, és indulhat a felfrissülés. Kifejezetten ajánlott tömegközlekedési eszközökön való alkalmazásra is.  Ebben az esetben a mögötted ülő utas is felfrissül, akkor is, ha nem akart.
A magas fordulatszám és a szabályozható mennyiségű vízpermet garantálja a személyre szabható élményt.  Kezelése egyszerű, bárki számára könnyen elsajátítható.

Előnyök: Hordozható, igényes és esztétikus kivitel. Többféle színben készül. Azonnali felfrissülést biztosít, bárhol, bármikor.

Hátrányok: Elem nélkül csak a vízpumpa üzemeltethető. Festékszórásra, rovarirtó permetezésre nem alkalmas.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása