Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Hátvakaró 2 in 1

2011. május 31. - FuraTermék

Ez a termék minden háztartásban garantáltan nélkülözhetetlen! Különböző, egymástól független kutató csoportok által elvégzett felmérések alapján az emberek 83,6% -a átélte már azt az élethelyzetet, amikor a cipő nehézkes felvétele során elkezdett viszketni a háta. Ekkora esélyekkel nekiindulva már csak idő kérdése volt a Hátvakaró 2 in 1 piacra dobása. Lássuk, mitől különleges ez az eszköz!
Szabad szemmel is jól látható, hogy a termék nem gagyi. Két részből áll, melyet közös nyélre szerelt az alkotó. A hagyományos, régebbi típusú cipőkanál egyik vége csak úgy ingyen, semmittevőként foglalta a helyet a lakásban. Ezt kiküszöbö-
lendő került ebben a termékben ötvözésre a cipőkanál a hátvakaróval. Hiába, farkastörvények vannak, nincs lazsálás! Még ha cipőkanál vagy, akkor sem!

                                  Ő lenne a hátvakarós oldal.

 

                                  Ő pedig a cipőkanalas oldal.

A terméket nem mertem kicsomagolni, csak úgy röptében fotóztam le. Sajnos terméktapasztalat sem áll rendelkezésemre, így nem lenne hiteles előnyöket, vagy hátrányokat felsorakoztatnom. Persze, a kérdést nyitva hagyom, és várom a hozzáértő felhasználók tapasztalatait, amelyeket természetesen meg fogok osztani  az olvasóimmal.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

József Vári 2015.02.04. 15:08:26

Az a kérdésem hogy hol lehet kapni ezt a hátvakaró 2 in 1-bent?
süti beállítások módosítása