Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Ultrahangos állatriasztó pisztoly

2011. július 26. - FuraTermék

Bizony, nem mindenki szereti az állatokat. SŐT! Létezik olyan ember is, aki kifejezetten utálja őket. Mai posztomban egy olyan különlegességet mutatok be, ami kifejezetten az állatgyűlölő kategóriába sorolható vásárlóknak lett kitalálva.
A Mega Ultraschall Katzenschreck elnevezés első hallásra erős német akcentussal bír.
A végeredmény szempontjából azonban ez jelentéktelen és elhanyagolható kis részlet. Végső soron az állatnak olyan mindegy, hogy milyen nyelven zavarják el....  a lényeg az, hogy eltakarodjon!

Eszközünk üzembe helyezéséhez szükség van
1 db 9V.-os elem
re.

Az elem behelyezése után egy funkciókapcsoló segítségével kétféle hangtípus közül is választhatunk.

A szakszerű beállítást követően macskákat, kutyákat, rókákat, patkányokat és mókusokat is zavargathatunk ezzel a nagyszerű eszközzel!
Kb 20 méteres hatótávolsággal rendelkezik.

Ezen felül létezik a terméknek egy lézerirányzékos változata is, ami egy lézerpötty segítségével mutatja meg tulajdonosának, hogy éppen merre szól az ultrahang.
(Az emberi fül számára már nem hallható, 20 000 Hz-nél magasabb frekvenciájú hangokat ultrahangnak nevezzük.)

Előnyök: Hatékony, csendes működés. Hordozható, esztétikus kivitel.

Hátrányok: Mivel nem hallod az ultrahangot, nem tudhatod biztosan, miért szalad el a macska. Nagyobb vadakra (medve, oroszlán, tigris, mammut) nem érdemes rámenni vele.
Ha kimerül az elem, csak megdobálni tudod vele a zavaró tényezőt.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása