Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Flexibilis kislámpa

2011. szeptember 06. - FuraTermék

 Ebben a posztban egy olyan terméket népszerűsítek, ami mellett nem lehet csak úgy szó nélkül elmenni. A flexibilis kislámpa felhasználhatósága végtelen. Közelegnek a hosszú őszi esték, amikor jóleső érzés egy jó meleg szobában könyvet olvasgatni. Amikor este van, akkor általában sötét is van. Ez a két dolog elválaszthatatlan egymástól ezen a környéken. Sötétben olvasni elég érdekes lenne, így kénytelen vagy felállni és lámpát kapcsolni. Ezután újra kézbe veszed a könyvet, de az már nem lesz ugyanaz. Erre a problémára is született megoldás!
Íme!

 Ez a remek kis lámpa hajlítható tartószerkezetre épült.
Elemről működik, és egy darab kis led adja a fényt. 
Egyszerűen csodálatos!
Nincs többé olvasás közbeni lámpakapcsolgatás. Olvasás előtt a nyakadba veszed, és ha sötétedik, csak úgy fejmozdulatok nélkül bekapcsolod a lámpácskát és kész. 
Javasolt eszköz lehet pl. a rendőrség kötelékében dolgozó járőröknek, igazoltatáshoz. 
A fejlámpa már a múlté!
Ez sokkal újabb dolog, ezért biztosan sokkal menőbb is. 
Használhatják horgászok pl. éjszakai csalizáshoz, de remekül használhatják az eszközt szintén az éjszakában dolgozó betörők is. 

Előnyök: Energiatakarékos, egyszerű kivitel, könnyű, bárhol használható
Hátrányok: Ha az elem lemerül, akkor már csak kutyát dobálni, vagy dísznek jó.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása