Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Foot warmer - Lábmelegítő

2012. február 11. - FuraTermék

A hideg téli napok kellemetlenségeit enyhítendő, a mai posztomban egy igazi különlegességet fogok bemutatni.
A fázós lábúak mostantól még jobban figyeljenek, mert a tervező nekik akart imponálni a készülék megalkotásával.
Az elektromos lábmelegítő sokak kényelmét és megelégedését hivatott szolgálni. Egy téli estén, amikor odakint röpködnek a mínuszok, nagyon kellemes a lábunkat egy ilyen eszközbe burkolva pihentetni, melegen tartani. 

 
Nem kell tovább várni! A kereskedelemnek köszönhetően kis hazánkban is, akciós áron elérhető ez a csodálatos termék! 
A kezelése és működtetése igazán egyszerű.
A közelben lévő 220 V-os dugaszoló aljzatba csatlakoztatva már csak be kell állítani a hőmérsékletet a vezetéken található kis szabályozóval, és kész.
Ezután mindkét lábat beledugva rövid időn belül érezhető a kellemes melegség. 

Előnyök: Esztétikus, igényes kivitel. Üzembiztos. Egyszerre melegíti a jobb és a bal lábat. A készülék kézmeleg vízben mosható, de vigyázat! Mosáskor ne legyen bekapcsolva! 

Hátrányok: Használat közben nem lehet benne járkálni. Az apró, lenyelhető alkatrészek miatt 3 éves kor alatt nem ajánlott. Ha használat után bekapcsolva felejtjük, előfordulhat, hogy kisebb testű állatkák (pl: egerek, patkányok, bogarak, palotapincsik) beleköltöznek a meleg miatt.

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása