Újabb élelmiszeripari termék a FuraTermék.blog oldalán!
A füstölt lazac remek étek lehet egy reggelizőasztalon, viszont ennél a terméknél is oda kell figyelni a részletekre.
Nem mindegy ugyebár, hogy honnan származik, hol nevelkedik és végül melyik üzemben készítik el belőle a lazacfilét. Jelen posztban bemutatott termék gyártója nagy figyelmet szentelt a termék forgalomba hozatalával kapcsolatos szabályok betartására.
Íme a termék, mint olyan:
Csomagolásunk akár kívánatos ételt is rejthet.
Aztán megfordítjuk:
Bakker! NYOMOKBAN FÖLDIMOGYORÓT ÉS DIÓFÉLÉKET TARTALMAZHAT!
Ennyi információ beszippantása után egyértelművé válik a dolog: lazacunk egy erdőben cseperedett fel, mókusok esetleg más kistestű rágcsálók között. Főképpen mogyorót és dióféléket fogyasztva érte el vágási súlyát. Füstöléséhez valószínűleg azt a fát használta a gyártó, melyen fentebb már oly sokszor emlegetett lazac élte le jelentéktelen életét.