Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

I Love You alma

2014. február 13. - FuraTermék

A közelgő Valentin -nap kapcsán szinte minden üzletben próbálják valamiféle egyedi termékkel, szolgáltatással, meglepetéssel bővíteni a mindennapi kínálatot, így kedveskedve a szerelmeseknek. Minden dekoráció alapja a piros szív. Parfümök, édességek, bizsuk, kisebb nagyobb plüssök jelzik, hogy közeleg a szerelmesek ünnepe. A mai napon viszont olyan dologgal, illetve fura termékkel szembesültem, amiről ezidáig álmodni sem mertem.
Ez a cucc nem más, mint az I LOVE YOU ALMA.
Amint a mellékelt fotó bizonyítja, ezt is ki lehet pipálni.
Valentin napra a zöldség osztály is előrukkolt végre valamivel!
Lelki szemeimmel látom magam előtt az ültetvényt, ahol egymással szorosan összeölelkezett i love you almafák hosszú tömött sorokban vannak elrendezve.
A kert rendjére fegyveres őr vigyáz, aki nem más, mint maga Ámor és az Ő híres nyila.
A rózsaszínű párás levegő jó hatással van az almák fejlődésére, melyeken a szüret előtti napon (Február 12.-én) magától megjelenik az I love you felirat. Persze azok az almák, amelyeken véletlenül még sincs felirat, nem veszhetnek kárba.
Azokat Ámor kettélövi a francba egy jó hegyes nyíllal, és ízletes cider-t készít belőlük.

Ha esetleg mégsem így lenne, akkor sajnos azt kell feltételeznem, hogy valamiféle vegyi eljárással, vagy lézertechnológiával, esetleg tetoválógéppel készítik a feliratot a sima mezei léalmára. Persze van biológiai megoldás is: csak keresztezni kell a sima almát a betűtésztával.

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása