Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Ételernyő

2017. július 07. - FuraTermék

Embert küldtünk a Holdra. Csupán pár másodperc, két kattintás, és élőben beszélgethetünk a világ túlsó felén élő emberekkel. A jövő itt bontakozik ki a szemünk előtt.

zart.jpg

És ekkor, szépen-lassan közeledve a 21. század derekához, joggal merül fel a kedves Olvasóban a gondolat: ha ilyen messzire jutottunk a kőbaltától és a barlangoktól, hogyhogy nincs még olyan eszköz a kezünkben, amely garantálja az elkészített ételek megóvását a mindenféle repkedő bogaraktól, az időjárás viszontagságaitól, ugyanakkor biztosítja a szellőzést, hogy ne romoljon meg?

Most már ezzel sincsen gond! A megoldást végre feltalálta valaki, itt az ételernyő!

felig_nyitott.jpg

Első ránézésre, így, félig nyitott állapotban nem sokban különbözik egy hagyományos esernyőtől vagy napernyőtől, a titok nyitja azonban itt is - mint sok más esetben - a részletekben rejlik. Nyissuk ki!

nyitott.jpg

Modern anyagokból, levegőáteresztő képességgel felvértezve, ez minden háziasszony (és háziúr) álma. A lehetőség, amely garantálja, hogy az étel friss marad, ugyanakkor nem kell megosztanunk kellemes és ízletes ebédünket, vacsoránkat mindenféle csúszómászó és repülő bogarakkal, hogy a közismerten agresszív és idegesítő Musca domesticáról (házilégy) már ne is beszéljünk (szerencsére az ellenük való harcra is van megoldás).

A termék előnye, hogy gyorsan kinyitható, így egy kellemes nyárdélutáni pikniknél pillanatok alatt kialakítható vele a védelmi vonal. Egy kis leleményességgel néhány mozdulattal - és egy kellően hosszú madzag segítségével - akár sárkánnyá is alakítható, feldobva így a grillpartit. 

Hátránya - tényleg lehet hátrányról beszélni, amikor az emberiség erre az eszközre várt a civilizáció hajnala óta?

Jó étvágyat az ételernyő által védelmezett ebédhez!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása