Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Szolgálati közlemény - őszi műsorstruktúra

Továbbá pár gondolat a kommentelésről

2017. augusztus 27. - FuraTermék

Új trend

Kedves Olvasóink, elérkezett a nyár utolsó hétvégéje is, hamarosan itt van az ősz, becsengetnek az iskolákban, elsárgulnak a falevelek...

A szerkesztőség pedig - mint a nagy tévétársaságok - új struktúrával jelentkezik a jövő héttől, amelynek keretében a hetente debütáló posztok számát a Nagy Visszatérés óta megszokott háromról kettőre redukáljuk.

Így - terveink szerint - hétfőn és csütörtökön fogunk új írással jelentkezni; előbbi egy picit részletesebb, barangolásos poszt lesz (de szeretnénk folytatni a Visszatekintés-sorozatot is), míg utóbbi a könnyedebb és (de nem feltétlenül!) rövidebb, a mindennapokban teljesen használhatatlan vagy felesleges termékeket bemutató írás.

A kommentekről

A FuraTermék Blog szerkesztősége eddig az előzetes moderáció elvét vallotta - ennek megfelelően az egyes posztokhoz írt hozzászólások csak előzetes cenzúra után válhattak olvashatóvá.

Ugyanakkor bízunk Olvasóközönségünk érettségében, s ennek szellemében a holnapi naptól - egyenlőre kísérleti jelleggel - felfüggesztjük az előzetes moderációt.

Természetesen a durva, sértő, a jogszabályokat áthágó hozzászólások ezentúl is azonnali elbocsájtást vonnak maguk után; a nem témába vágó hozzászólások elburjánzása pedig moderációt. 

Ha kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal:

furatermek@gmail.com

Facebookon

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása