Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Fluoreszkáló cipőfűző

2017. október 05. - FuraTermék

A 20-21. század fordulóján mindössze néhány évtized alatt annyit fejlődött az emberiség, mint a korábbi évszázadok, évezredek során sohasem. Nyilvánvaló, hogy az egészségügy, az űrkutatás, a haditechnika és az unikornis formájú gyűrűtartók mellett a mindennapi viseletünkként szolgáló cipőket és azoknak a fűzőit sem kerülhette el a fejlődés...

day-giay-phat-sang-5-mau-chi-15k-2-day-thui-nhe-1478870179-1211875-1478870179.jpg

Adva van tehát a  cipőfűző, de milyen idegesítő (és veszélyes), amikor a buliban kikötődik, s könnyen egy olyan hölgy (vagy tetszés szerint férfi) ölében találhatjuk magunkat egy tripla axellel színesített zuhanás után, akit korábban szerettünk volna megszólítani, de nem mertünk...nos, ezt követően nem is fogunk merni...

Mi tehát a megoldás?

Igen, hozzuk létre a sötétben is tisztán látható, fluoreszkáló cipőfűzőt (bízunk benne, hogy nem radioaktív).

vilagito-cipofuzo.jpg

Természetesen ezt a leleményességet nem csak a bulibalesetek megelőzésére használhatjuk: egy mindenre kiterjedő és elhúzódó áramszünet esetén - amennyiben nincsen más mesterséges fényforrás a lakásban - is nagyon hasznos lehet, ha szeretnénk kimenekülni szabad térre (de nem mezítláb).

161df337fff68aca8a45e1087b4967a4.jpg

Ha viszont besurranó tolvajok vagyunk, ne a fluoreszkáló cipőfűzővel felszerelt cipőben menjünk "dolgozni", mert megnehezítheti a Btk. 370. §-ba, továbbá a zsidó és keresztény vallások tízparancsolatának "ne lopj!" pontjába ütköző (és egyébként mélyen elítélendő) tevékenység végrehajtását - és a házőrző dolgát.

53300_417433_784x523.jpg

Most jut eszünkbe, hogy a kutya valószínűleg világító cipőfűzők nélkül is gyorsan és könnyedén elkapja a betolakodót...

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása