Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Golfütős esernyő

2017. november 02. - FuraTermék

A golf napjaink egyre népszerűbb sportja, amely már nem csak a kiváltságos társadalmi osztályok tagjai számára elérhető, hanem a hozzánk hasonló hétköznapi halandóknak is. Ugyanakkor a hagyományos golfnak van egy hatalmas hátránya: szabadtéri jellegénél fogva erősen ki van téve az időjárás szeszélyeinek. Nézzük meg, milyen megoldást kínál korunk erre a hatalmas problémára.

golf.jpg

Szóval békésen golfozgatunk a barátainkkal, éppen készülnénk a következő lyuk elfoglalására, amikor a felettünk tanyázó csúnya felhőkből hirtelen elered az eső. Nincs nálunk esernyő, így könnyen meglehet, hogy rommá ázunk. Azaz dehogyis nincs esernyő, ott van a kezünkben: a golfütős esernyő!

golfesernyo3.jpg

Igazi kettő az egyben megoldás, amely lehetőséget biztosít számunkra, hogy rossz(abb) időben is hódolni tudjunk golfos szenvedélyünknek - anélkül, hogy plusz esernyőt kellene magunkkal cipelni.

nagyszeru-esernyok-033.jpg

Akár a szürke hétköznapokban is hasznos lehet, ha kívülállóknak akarunk dicsekedni a golfban elért eredményeinkkel, s bizonyítani is kívánjuk azokat.

golfesernyo2.jpg

A szerkesztőség tagjai között ugyan nincsen golfrajongó és golfszakértő sem, de nincs kizárva, hogy egyikünk-másikunk beszerez majd egy ilyen esernyőt...vagyis golfütőt.

golf-umbrella1.jpg

Vészhelyzet esetén a golfütős esernyő akár önvédelmi eszközként is használható. Reméljük, ezen funkcióját soha nem kell majd használni - és nem leszünk elszenvedői egy ilyen fegyverrel véghezvitt támadásnak.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása