Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Tusológél gyerekeknek

2018. január 25. - FuraTermék

Szülőként számtalanszor szembesülhet az ember azzal a hatalmas kihívással, hogy az átmulatott éjszaka után egész napot a játszótéren töltő, össze-vissza piszkolódott gyermekét rávegye az esti fürdési folyamat végrehajtására.

Van egy olyan érzésünk, hogy napjainkban már egyre kevesebb gyermek tölti a szabadidejét játszótereken...

Szóval az ezen problémával küzdő szülőknek lett kitalálva a speciálisan csomagolt tusológél, amely - esetleg - segíthet becsalogatni a gyerkőcöt a fürdőszobába (vagy éppen a Star Wars-os tisztálkodószett, de az egy másik történet...).

4_2.jpg

Vidám kis fickó autó hajó várja a vidám gyereket, hogy a benne lévő folyékony szappannal tisztává varázsolja.

2_4.jpg

A csomagolás hátoldaláról természetesen nem hiányozhatnak a többnyelvű tájékoztató feliratok, de hát ki érdekel, amikor sikerült végre a fürdőkádba könyörögni a gyereket?

1_7.jpg

Ha hajónkból kifogyna az üzemanyag, könnyedén után lehet tölteni, hogy a következő estére is maradjon muníciónk (képzavar).

3_4.jpg

És a legjobb az egészben, hogy számtalan valutában fel van tüntetve a termék ára - a fürdés közben tehát közgazdasági kiselőadást is tarthatunk a gyereknek arról, hogy hogyan viszonyulnak egymáshoz az egyes országok (gazdasági szövetségek) valutáinak árfolyamai. 

Igazi kettő az egyben megoldás.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása