Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Krétás üzenőbögre

2018. február 01. - FuraTermék

Bizony nehéz dolga van a feledékenyeknek. Akik azt is elfelejtik, hova tették két perccel ezelőtt a telefont, ugyanakkor fontos elvégzendő (és határidős) feladataik lennének. Akik reggel felkelnek, és azt sem tudják, melyik bolygón vannak, tíz-húsz-harminc perc múlva viszont induláskor le kellene vinni a szemetet, az esernyőt bekészíteni, esetleg olyan aprósággal kellene foglalkozni, mint a gyermeket elvinni az óvodába.

Számukra - pontosabban: a velük egy fedél alatt élő családtagok számára - találták ki a krétás üzenőbögrét, az emberiség minden bizonnyal legnagyobb felfedezését a százforintos boltok az atombomba óta.

kubektablica1.jpg

Adva van tehát a bögrénk, amelyet olyan felülettel láttak el, amelyre bátran lehet krétával írni. Este felírjuk a párunknak - vagy éppen magunknak -, hogy reggel ne felejtse el a szárítóból kivenni a ruhát; a reggeli kávé elfogyasztásánál még ha akarnánk, sem tudnánk kikerülni az üzenetet.

51fihzkdlxl_sy355.jpg

Természetesen nem csak fontos, elvégzendő feladatok részleteit véshetjük fel a bögrére, hanem egy egyszerű felségjelzést (név), vagy éppen néhány szerelmetes gondolatot is a kedvesünknek - vagy kedves gondolatot a szerelmesünknek.

ceramic-chalk-mug-400x400.jpg

Ha azt akarjuk, hogy tanár ismerősünk még otthon is az iskolában érezze magát, feltétlenül ilyen bögrével kell meglepnünk.

Őszintén szólva a FuraTermék Blog szerkesztősége egyáltalán nem tudja, használnak-e még a magyarországi iskolákban hagyományos táblákat és krétát az átadandó információ képi megjelenítésére...

ceramic-chalk-mug-blue.jpg

Egy kréta az asztalon,

Szép bögre a kezedben,

Ráírod gondolatod, 

Nem leszel feledékeny.

FuraTermék Blog

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása