Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Sellő formájú takaró

2018. március 09. - FuraTermék

Mai posztunkban ellátogatunk a mese világába, konkrétan megidézzük Hans Christian Andersen egyik legismertebb remekművét, A kis hableány-t...azaz nem egészen, de mégis...

arielfunny.jpg

Nézzük is gyorsan, mi fán terem a sellő formájú takaró!

Adva van tehát a világtengerek mitikus, félig ember, félig bálna hal lénye, a sellő, amelyet nagy eséllyel még az is fel tud ismerni, aki még csak hallomásból ismeri. Élelmes takaró-gyártók kitalálták, hogy egy speciális termékkel kedveskednek a fent nevezett mese (és a belőle készült rajzfilm) főszereplője rajongóinak.

3_6.jpg

Elég belebújni, és máris a tenger alatt érezhetjük magunkat - egy bögre forró teával a kezünkben a hosszú, hideg téli estéken elég letelepedni a kanapéra, és már nézhetjük is Ariel kalandjait.

9363_sello-takaro-800x800.jpg

Nyilván a legfontosabb célközönség haladó ifjúságunk (elsősorban a kislányok), de kortól, nemtől függetlenül hatalmas élmény lehet a sellő formájú takaró viselése (bár a szerkesztőség tagjai - megvalljuk őszintén - talán Miss Weavert kivéve nem mernék kipróbálni)...

horgolt-kenyelmes-meleg-sello-takaro-140-cm-x-70-cm-bigyo-3483-2.jpg

Mint ahogy a fenti képen is látható, nem csak egy fajta színben és mintázattal kapható; a határt itt is csak a leendő felhasználó (vagyis a megrendelő) képzelete - és pénztárcájának mérete - jelenti.

sellosnuggie.jpg

Lányaink akár a barátnőikkel is megoszthatják az élményt - s játszhatnak sellőset, ha ügyesen bele tudnak bújni a takaróba.

Szárazföldi közlekedésre azonban kevésbé alkalmas, ezért ha nem éppen zsákbanfutó-versenyre gyakorlatozunk, inkább tényleg csak az ágyban fekve hasznosítsuk takarónkat.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása