Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Dinnyés úszógumik

2018. május 04. - FuraTermék

Azt a kocka alakú görögdinnyék óta tudjuk, hogy a kedvenc nyári szomjcsillapító gyümölcsünk zöldségünk nem csak gömb formájú lehet. Mai posztunkban pedig megtudhatjuk, hogy bizony a vízfelszínen is számos dinnyét találhatunk - főleg a strandok környékén.

dinnye-csajjal1-560.jpg

Ha már úgyis hamarosan itt az újabb dinnyeszezon, nézzük meg, mi fán terem milyen gyárban készül a dinnyés úszógumi!

Ismét kénytelenek vagyunk egy közös halmaz meghatározására (mint már annyiszor a blog történetében): vannak, akik rettenetesen kedvelik a görögdinnyét, s vannak, akik csillapíthatatlan vágyat éreznek arra, hogy a strandon egy úszógumi társaságában lubickoljanak a vízben.

58ee196eeba0c.jpg

Számukra lett kitalálva a görögdinnyét színében - és mintázatában - megidéző úszógumi (ismét igazi kettő az egyben megoldás a javából). 

dinnyes-orias-gumimatrac-bigyo-3234.jpg

Így már a parttól - vagy a legközelebbi dinnyeárustól - kilométerekre sem kell nélkülöznünk kedvenc gyümölcsünk zöldségünk látványát.

Kétségeink ne legyenek: vannak olyan embertársaink, akikre tökéletesen jellemző a dinnye-fétis. És ahol van kereslet, ott van kínálat is.

medium_1316314_image_2198.jpg

A dinnyés úszóguminál már csak a dinnyés strandlabda lenne jobb, nem igaz?

gorogdinnye_strandlabda3.jpg

Szép dinnye - csak arra kell vigyázni, hogy meg ne feledkezzünk róla: ez sajnos csak műanyag, nem ehető...

Arról nincsen információnk, hogy az új-zélandi Halál a strandoló-védő tevékenysége közben használ-e dinnyés segédeszközt...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása