Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Unikornis kellékek

2018. október 26. - FuraTermék

Mai posztunk Miss Weaver jóvoltából született meg, aki tájékoztatta a szerkesztőség tagjait az egyszarvúak mai világban betöltött fontos szerepéről (és volt olyan rendes, hogy nem dörgölte orrunk alá kulturális elmaradottságunkat).

unikornismaszk3.jpg

A "Tovább" gomb után tehát megismerkedhetünk néhány, az egyszarvúak közreműködésével, felhasználásával készült furcsa termékkel.

Először is elnézést kérünk minden unikornis-rajongótól, hogy eddig nem tudtunk fontosságukról.

unikornishanyas.jpg

Kezdjük is talán a legédesebb részével, amely nem más, mint az egyszarvúak böffentése (hányása) által létrejött szivárványból sajtolt cukorka - ne legyenek kétségeink, közönséges cukorkáról van szó unikornis-csomagolásban (bocsi, hogy ellőttük a poént).

Biztosak vagyunk benne, hogy ezért egy fillért sem fizetnek az Unikornisok Közösségének.

unikornishanyas2.jpg

Másik mai főszereplőnk pedig nem más, mint az ugyanezen unikornis-hányásból készített illóolaj, amely képes a lakás közönséges légköri viszonyait varázslatosan szép és csodálatosan illatos mennyországgá változtatni azok számára, akik fogékonyak erre.

uniilloolaj3.jpg

Az mindkét furcsa termék esetében elmondható, hogy az íz- és illat-összeállításnak csak a képzelet képes határt szabni, cserébe viszont alaposan a zsebünkbe nyúlhatunk, hogy az egyszarvúakért rajongó gyermekünknek, párunknak vagy éppen magunknak örömet okozzunk vele.

Ahogy a mondás tartja: valamit valamiért...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása