Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Illatosított szemeteszsák

2018. november 02. - FuraTermék

Mai posztunkban Ági nevű olvasónk jóvoltából megismerkedhetünk a hulladékgazdálkodás égisze alatt a szeméttel szembeni küzdelemben bevetett egyik furcsa termékével. 

trashcanc.gif

Irány tehát a szemeteszsákok, azon belül pedig az illatosított szemeteszsákok színes-szagos világa!

Alaposan fel tudja borzolni a kedélyeket, amikor a három nappal ezelőtt a szemetesbe kidobott, egyébként már másfél hónapja rothadásnak indult gyümölcsök "illata" elárasztja a lakást, felderítve ezzel annak minden lakóját (de különösen a kisméretű, hatlábú albérlőket).

És most nem azt feltételeztük, hogy lustaságból nem került le a szemét, hanem mert mondjuk elfelejtettük, mielőtt elmentünk nyaralni.

Szóval ha a bűztől meg akarjuk kímélni magunkat, nem árt beszerezni egy adag légfrissítőként is használható illatosított szemeteszsákot.

szemetes_1.gif

A fűszeres mandarin kellemes illata áthatja a szemeteszsákot, és annak meglehetősen büdös tartalmát - mi másra vágyhat egy modern háziasszony/háziúr, nemde?

szemetes_2.gif

És ki ne vágyna az elbomlóban lévő élelmiszermaradék orrfacsaróan émelyítő bűze helyett a finom virágözönre?

img_20181013_0615541.jpg

Ami különösen fontos, hogy ezen szemeteszsákok nem csak egyszerű hulladéktárolók, de nem ám, hiszen extra erős illatanyaggal felvértezve hivatottak mindenki számára egyértelművé tenni az emberiség győzelmét az általa megtermelt bűzös szemétkupacok felett!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása