Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Mini curling

2018. november 16. - FuraTermék

Bizonyára a legtöbben hallottunk már az eredetileg Skóciából származó sportról, a curlingről, amely a 20. század folyamán - kis híján - az egész világot meghódította, s a téli olimpiai játékok elmaradhatatlan résztvevője lett. Abban pedig biztosak vagyunk, hogy sokak számára ez az igazi sport, az első számú játék, amely örömet okoz a hosszú téli estéken.

gettyimages-922984300_1519430612246_79045168_ver1_0_640_480.jpg

Mai posztunk főszereplője elsősorban nekik, a curling-imádók közösségének lett kitalálva!

Sajnos jelen poszt szerzője azok közé tartozik, akik bár szeretik nézni a curlinget, de nem nagyon értik a szabályait, játszani meg még annyira sem tudják...

Ha lenne is probléma a curlinggel, mint sporttal, az bizonyára az lenne, hogy viszonylag helyigényes, és csak megfelelő játékfelület (jég) megléte esetén szórakoztató űzni - talán nem is véletlen, hogy a téli és nem a nyári olimpia programjában szerepel ez a csodás csapatsport.

curling.png

Annak viszont, aki szeretné otthon is gyakorolni a technikát, kipróbálni a legújabb curlinges elképzeléseket, kiválóan megfelelhet az asztali mini curling-szett, amely egy kihajtható pályácskából, és az eredetinél jóval könnyebb (és persze kisebb) curlingkövecskékből áll.

asztalicurling.jpg

Nem kell hozzá jégcsarnokot bérelni, pályát kialakítani, csupán egy kisebb szabad felületet biztosítani a lakásban - mi más kellhet még, nem?

025725504749.jpg

Persze az igazi jégcsarnok igazi curlingpályájának igazi curlingfelszereléssel vívott igazi curlingmérkőzését semmi sem pótolhatja.

letoltes_4.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása