Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Csocsós fogas

2018. december 14. - FuraTermék

Ha jobban belegondolunk, a FuraTermék Blog posztjaiban eddig nem nagyon foglalkoztunk a labdarúgással - a maiban sem igazán fogunk, de legalább megismerkedünk egy újabb furcsa termékkel.

306538_01-csocso-asztal-gs-st-1354.png

A "Tovább" gomb után tehát nézzük meg, hogy mi is az a csocsós fogas!

Mi más lenne, mint egy falra szerelhető fogas, amelynek akasztóit a csocsóasztalokról jól ismert játékosformákról mintázták.

csocso01.jpg

Aki a csocsót szereti, rossz ember nem lehet - de legalább egy csocsós fogast megérdemel

 

- ősi piréz közmondás

Bátran kijelenthetjük, hogy a csocsós fogast azok számára alkották meg, akik imádják ezt a sportot (?), és ehhez való ragaszkodásukat a szabadtéri ruhák, cipők elhelyezésekor is szeretnék demonstrálni saját maguknak, a velük együtt élőknek és a látogatóba érkezőknek egyaránt.

csocsofogas.jpg

Mint ahogyan a fenti két képen is látható, többféle verzió létezik: a hagyományos, egyszínű asztalifocisták mellett elérhető a szépen díszített játék-futballista is, akiről messziről nem is lehetne megmondani, hogy nem egy hús-vér ember, hanem csak egy ruhaakasztó segédeszköz.

csocso02.jpg

A csocsós fogas nagy előnye, hogyha a házi csocsóasztalunk valamelyik játékossora esetleg kidőlne (mert egy váratlan vereség miatt idegességünkben eltörjük), könnyedén lekaphatjuk a falról a tartalékot (pontosabban a cserejátékosokat), és már folytathatjuk is a meccset.

letoltes_5.jpg

Hátránya pedig az előnye: ha levesszük a falról, hova akasztjuk a ruhákat?

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása