Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Ablaktörlős szemüveg

2019. október 04. - FuraTermék

A FuraTermék Blog posztötleteinek keresgélése közben sokszor elgondolkodunk, hogy hova fejlődhet még az emberiség? Van-e még olyan találmány, ami nem létezik, de minden bizonnyal a közeljövőben megalkotják és mindannyiunk közös boldogságának lehet alappillére?

large.png

Aztán mindig rájövünk, hogy már napjainkban annyiféle furcsa találmány (tákolmány), szolgáltatás és egész egyszerűen hasznavehetetlen termék létezik, hogy a következő életünkben is ilyen blogposztokat fogunk írni. Ma például nézzük meg az ablaktörlős szemüvegeket!

Lézeres szemjavításon át nem esett, kontaktlencsét utáló, szemüveghordó emberek számára mindennapi bosszúság a szakadó esőben hazasétálni - esernyő nélkül természetesen. Várhatjuk, hogy a zuhé után megszáradjon a lencse (jobb esetben összemaszatolva letöröljük a felesleges esővizet), hogy aztán rettegjünk a következő alkalomtól, amikor a méregdrága szemüvegünk újra elázik.

Jó, a legtöbb esetben a lencse letörlése után elmúlik a szorongás, de csak a mai posztunk kedvéért tegyük fel a kérdést: van megoldás a problémára?

61mcujulv7l_sl1000.jpg

Nos a válasz: igen, van megoldás. Méghozzá ott van minden autón, buszon (továbbá autóbuszon), de írhattunk volna vonatot is. Tegyünk ablaktörlő lapátot a szemüvegre!

91qjfmd1qzl_sx466.jpg

A spéci, ablaktörővel (valamint két villogó LED-fénnyel) felszerelt szemüveg jó nagy fityiszt mutat a víznek: hiába fröccsen tele a szemüvegünk folyadékkel, elég egy mozdulattal bekapcsolni az ablaktörlőt, hogy újra tiszta vizet öntsünk a pohárba képünk legyen a világról.

maxresdefault_12.jpg

letoltes_13.jpg

Mint az a fenti képen is látható, színeket tekintve számos lehetőség közül választhatunk - vagy beszerezhetjük mindet, hogy minden nap másikkal pózoljunk.

166187-8c1fe.jpg

További pluszt jelent, hogy az ablaktörlő lapátocska színe elüt a szemüveg színétől, ezzel is dobva egy jókorát a dizájnon.

3f9b056c00000578-0-image-a-3_1493159222078.jpg

Akár négylábú társainkat is meglephetjük az ablaktörlős szemüveggel - sokuknak biztos tetszeni fog, de hogy komolyabbá nem válnak tőle, az biztos.

További hátránya ennek a furcsa terméknek, hogy leginkább parti-kellékként hasznosítható, hétköznapi életben való alkalmazhatósága pedig minimum kérdéses. De ilyen apróságokon ne akadjunk fent.

Az alábbi videóban a szemüveget láthatjátok működés közben:

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása