Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Törés az üveghídon

Vagy mégsem?

2019. január 11. - FuraTermék

Mai - meglehetősen rövidre sikeredett - posztunkban ismét a Középső Birodalom egyik furcsa szolgáltatását (?) nézzük meg közelebbről egy videó segítségével.

http_mashable_com_wp-content_uploads_2015_11_gettyimages-495819712.jpg

Szóval adva vannak az idegenforgalom szempontjából (és amúgy is) nagyon népszerű üvegjárdával felszerelt kilátó-hidak, amelyek úgy szaporodnak, mint a gomba. De büszke üveghíd-tulajdonosként mit tudnánk még hozzátenni a csodaszép kilátáson kívül a hidunkhoz, hogy minél többen jöjjenek - és mi is szórakozzunk egy kicsit?

És itt a hangsúly a "mi is szórakozzunk egy kicsit" részen van.

Mint ahogy a fenti videóban (annak az elején) is látható, némelyik furfangos hídépítő üvegtörés-effektekkel turbózta fel a sajátját, s hogy minél hatásosabb legyen a szívroham-előidézés, a hangok sem maradtak le. 

Nem sokkal a repedező üvegtől sokkot kapó látogatók után (00:24-től) pedig megpillanthatjuk az extrém sportok (és élethelyzetek) iránt rajongók egyik vágyálmát: a gyakorlatilag a több száz méteres szakadék felett hintázó turistát.

A hídon végigmennénk, de bevalljuk őszintén, hogy a szakadék feletti hintázást kihagynánk, akármennyire is van kikötve az ember...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2019.01.12. 10:46:54

Az igazi negymenők maguk alatt verik szét az üveget baltával.

Chastar 2019.01.12. 11:24:54

A Trift hídon végig mentem-jöttem, talán ezen is, de nem hintáznék az 1000%.
süti beállítások módosítása