Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Nem a méret a lényeg!

2019. március 29. - FuraTermék

Ahogyan látni fogjuk, a címben megfogalmazott állítás valóságtartalma közel 100%-os - már ami a könyvek világát illeti. Minden egyéb pedig csupán nézőpont kérdése...

521811839-copy.jpg

Gondolkodtunk, hogy milyen további felvezető szöveg illene legjobban mai posztunk témájához, de végül letettünk ezen szándékunkról; inkább nézzük meg írásunk alanyát:

img_20190223_221045.jpg

"A boldogság öröme" - már a könyv címe is beszédes, rögtön fel is kelti a jövendőbeli olvasó figyelmét, hátha fontos információkat tartalmaz a boldogsággal, az örömmel - és bónuszként - a boldogság örömével kapcsolatban, nem?

Nos, ami a figyelemfelkeltést illeti, nincs egyszerű dolga a könyvnek. Miért? Ezért:

img_20190223_221103.jpg

Elnézést kérünk lustaságunkért, hogy nem forgattuk el a képet. Mea culpa, Kedves Olvasó, mea maxima culpa.

Nem, nem az alsó könyv extra nagy méretű (ez kicsivel kisebb felületű, mint egy normál A4-es papír), hanem mai főhősünket méretezték alul, igazi zsebkönyvvé változtatva azt.

Bízunk benne, hogy nem azért lett ilyen kicsi a könyv, mert az "öröm" és "boldogság" kategóriában napjaink Földjén már nem nagyon maradt miről írni...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása