Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Nintendo Game Boy bögre

2019. április 12. - FuraTermék

Tavaly szeptemberben már megmutattuk, hogy milyen az, amikor az egykoron óriási népszerűségnek örvendő Nintendo Game Boy játékból órát faragnak.

81ajud8z0ll_sl1500.jpg

Mai posztunkban azt nézzük meg, hogy megy ez a bögrék világában.

A kora reggeli ébredést nem is lehet mással jobban kompenzálni, mint egy kiadós játékkal a Game Boy-on

- szól a rajongók sokszor és sok helyen (na jó: soha és sehol) idézett mondása. Ezt az életérzést már csak egy Game Boy-t idéző bögréből elfogyasztott kávéval lehetne fokozni.

51ermkiteml_sx679.jpg

De ha már a 21. században vagyunk, miért ne lehetne egy kis modern technikával is megfűszerezni a dolgot, nem? Tegyük a bögrére festett "kijelzőt" hőre változóvá!

513e2hghgal_sl1000.jpg

Így rögtön elkerülhetővé válnak a kellemetlen, nyelvünk és úgy egészében véve az egész szájüregünk elvesztésével járó balesetek, csak mert túl forróra mikróztuk a kávét.

maxresdefault_10.jpg

Ahogyan a fenti képen látható dobozra is fel van pingálva: a Game Boy ki van kapcsolva (sötét a kijelző), ha a bögre tartalma hideg (esetleg nincs benne semmi, csak a konyhai levegő), viszont rögtön bekapcsol, ha forró folyadékkal találkozik.

És ezek után mondja valaki, hogy a Nintendo Game Boy nem volt hasznos találmány az emberiség számára...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása