Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Unikornis kellékek 3.0

2019. május 03. - FuraTermék

Bízunk benne, hogy Miss Weaver örömét leli majd mai posztunkban - már csak azért is, mert az egész témakört ő villantotta fel a szerkesztőséget többi tagja előtt (kiapadhatatlannal tűnő ötlet-univerzumot nyitva meg előttünk).

pluss-unikornis-mopsz-14cm-rozsaszin.jpg

Nézzük meg, hogy az első és a második válogatásokban látottakon túl milyen unikornis kellékek leledzenek még kicsiny bolygónkon!

A válasz az előbbi, felszólító módba rejtett kérdésre nagyon egyszerű: elképesztőbbnél elképesztőbb. Mai termékeink ugyanakkor az egyszarvúaknak egyetlen tulajdonságára (pontosabban: testnedveikre), mégpedig a könnyeikre összpontosítanak.

idrinks-unicorn-tears-gin-likor.jpg

Először itt van az unikornisok könnyeiből készített gin-likőr (a 40%-nyi alkoholt valószínűleg utólag adják az elegyhez, nem gondolnánk, hogy a repülő egyszarvúak akut alkoholisták lennének)...

unicorn_tears_5cl.png

...amit azzal a lendülettel követ a pink rózsaszín gin-likőr (van rosé változat is, kevesebb alkohollal!)...

blackgin1-700x561.jpg

...hogy aztán a fekete gin-likőrrel zárjuk az alkoholok iránt rajongó olvasóink kíváncsiságának és érdeklődésének kielégítését.

unicorn-water-bottle-26oz.jpg

Ha esetleg úgy döntenénk, hogy a mindennapi terhek elől elmegyünk Meseországba, hogy unikornis-könnyeket gyűjtsünk, ne felejtsük el magunkkal vinni a speciális könnygyűjtő palackunkat! 

A szürke hétköznapokon a fenti furcsa terméket egyszerű vizes palackként is használhatjuk. 

unikorniskonnyekhabfurdo.jpg

Ha pedig elfáradunk a nap végén és egy jó, forró fürdőre vágyunk, azt mindenképpen az unikornisok könnyéből készített tusfürdő-esszenciával dobjuk fel, ne pedig holmi gagyi fürdősókkal.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása