Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Mopszos légfrissítő

2019. május 10. - FuraTermék

Számos autóvezetőről mondható el, hogy a mopszok nagy rajongója is. Mai furcsa termékünk elsősorban nekik szól, de az is bátran kattinthat a "Tovább" gombra aki rajong a nem mindennapi megoldásokért.

mopsz-1.jpg

Sokan azok közül, akik mopszok büszke tulajdonosai gazdái, életük lehetőleg minél több részét igyekeznek mopszokkal betölteni (elég csak a nyalókára vagy a párnára gondolni), hogy amikor kedvenceik nem lehetnek mellettük, látóterükben akkor is felbukkanjon itt-ott legalább egy kutyus.

airf59003.jpg

Nincs ez másként az autóvezetőkkel sem, akik számára a Furcsa Termékeket Gyártók Világszövetsége megalkotta az eper illatú mopszos autós légfrissítőt. Hogy miért pont epreset? Fogalmunk sincs.

airf59002.jpg

Az ártatlan tekintet, ahogyan vezeti az eper illatú (és majdnem eperszínű) autóját...egyszerűen ellenállhatatlan (ha nem kutyáról és nem ehetetlen légfrissítőről lenne szó, még akár bele is harapnánk).

mopsz.jpg

Ennél mopszosabb hangulatot az autóban már csak akkor tudunk varázsolni, ha a kocsikulcs is egy mopszos kulcstartón pihen (bár ennek a kialakítása szerintünk meglehetősen groteszkre sikeredett - különösen a lányé).

Bár most jut eszünkbe, hogy ha magunkkal visszük a mopszunkat az autónkkal, akkor lehet mopszosabb hangulatot varázsolni, elnézést.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása