Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Pohártartó a kanapén

2019. május 17. - FuraTermék

Alapvető igazság, hogy a kanapékat (vagy fotelokat) nem igazán a folyékony halmazállapotú anyagot tartalmazó bögrék vagy üvegek tárolására alkották meg.

hit-products-couch-coaster-silicone-drink-holder-mocha-brown-yellow-octopus-406194094090_1024x1024.jpg

Mai posztunkból megtudhatjuk, hogy hogyan hidalható át a hatalmas szakadék a bögre és a kényelem között.

Természetesen pofon egyszerűen! - kiálthatunk fel, miután megcsodáltuk az alsó képen látható segédeszközt...

couch-coaster-bulbhead-2382552465466_1024x_progressive.jpg

...amely nem más, mint egy formatervezett - és ezáltal nehezen elmozduló -, a kanapé vagy a fotel karfájához könnyen illeszkedő műanyag pohártartó.

s-l300_2.jpg

Többé már nem kell attól tartanunk, hogy a nem megfelelő egyensúlyi állapotban a kanapéra helyezett poharunkból kiborul az elfogyasztani kívánt ital.

Véget ért az a korszak, amikor a "befőtt tette el a nagymamát" - azaz most már nem a bögrénk talpa határozza meg, hogy akarunk-e inni mondjuk tévénézés vagy olvasás közben, hanem mi magunk. Akkor iszunk a kanapén (fotelban), amikor akarunk, punktum!

couch-coaster-drink-holder-nsm05xr07au4w23oyu16g7zckwui7uu4cdwnnc816i.jpg

Alapigazság, hogy ahány szín létezik az univerzumban, annyifélében kapható a kanapés italtartó - és ez így van jól (gondoljuk legalábbis mi, és az ezeket forgalmazó kereskedők).

hqdefault_4.jpg

Egészségünkre, és jó tévézést!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása